<< Vorige - Volgende >>


Vierkante picknicktafel


Stevige en stapelbare picknicktafelVierkante picknicktafel
Solide 8-persoons vierkante picknicktafel

Deze picknicktafels zijn gemaakt van verduurzaamd vurenhout met een blad- en zittingdikte van 45 mm. Ideale instap door openingen tussen de zittingen. Door het doordachte onderstel zeer stevig en stapelbaar.


Afmeting buitenmaat: 195 cm x 195 cm
Tafelblad: 117 X 117 cm
Hoogte tafel: 76 cm
Hoogte zittingen: 46 cm
Breedte zittingdelen: 30 cm
In het midden van het blad zit een opening (50 mm) voor een parasol

Hout: 45 mm geimpregneerd vurenhout Geimpregneerd

De picknicktafel wordt gemonteerd geleverd door een gespecialiseerd transportbedrijf. U hoeft niet zelf meer te schroeven.
GRATIS THUISBEZORGD* binnen Nederland en Vlaanderen m.u.v. eilanden (naast de vrachtauto) Een helpende hand tijdens lossen is wenselijk.

De picknicktafel wordt van de onderzijde geschroefd, zodat er geen schroeven zichtbaar zijn vanaf de bovenkant en er een mooie gladde zitting en een mooi glad tafelblad overblijft.

Het vurenhout is in de fabriek verduurzaamd door het te impregneren met Tanalith E. Impregneren met Tanalith E heeft de volgende voordelen:

Het is een modern milieuverantwoord verduurzamingsprodukt.
Het is een zeer effectief produkt dat houtaantasting tegengaat.
De verduurzaming gebeurt onder vacuüm en druk voor een optimale bescherming.
Het hout krijgt een aantrekkelijke egale kleur.
De bewerking is conform de eisen van de norm EN 599 en het product is voorzien van alle vereiste toelatingen en technische goedkeuringen

Robuuste houten vierkante picknicktafel. Het voordeel van deze vierkante picknicktafel ten opzichte van een rechthoekige picknicktafel is dat het makkelijker is om plaats te nemen aan de picknicktafel. De tafel is vervaardigd van houten planken van 45 mm dik afkomstig uit Noord-Europa. De uiteinden van de planken zijn afgerond en geschuurd om scherpe randen aan de tafel uit te sluiten. Standaard wordt deze picknicktafel gemonteerd geleverd. Schroom niet om deze degelijke tafel te komen bekijken in onze showroom, terwijl u een kopje koffie en deskundig advies krijgt.

Deze vierkante picknicktafel wordt gemonteerd geleverd.Voor meer info Bel Pals Speeltoestellen 0031 (0)6 18353672
Euro 519.00
Levertijd 2 weken


Aantal